Featured Slider

Marvelous Massage Gel Kegemaran Yura!


Assalamualaikum semua. Korang pernah kena senggugut tak? Siapa yang tak pernah kena senggugut tu memang satu kenikmatan dalam hidup lah Yura nak cakap. Okay untuk yang senggugut macam Yura, mai baca apa Yura nak kongsikan ni. InsyaAllah bermanfaat.

Segar Tanpa Bau Badan Dengan Deodorant Magic Blue. Siyestaktipu!



Salam semua, hai semua hari ini Yura nak review deodorant best giler tak tau nak kata. Best sangat tu macam mana? Ok mai sini Yura nak cerita. Pernah dengar tak Magic Blue ? Magic Blue ni famous tau . Ok kepada siapa yang tak pernah dengar, jom Yura perjelaskan.

Muka Flawless Dengan b.liv


Assalamualaikum semua. Hai, apa khabar. Selamat menyambuat hari kemerdekaan yang ke 60 dan selamat hari raya aidiladha.  Jadi bersempena hari yang mulia ini , Yura nak share satu produk yang Yura suka gila ni. Namanya b.liv.