Featured Slider

Review: Oil VS Water Based Make Up Remover, mana lagi elok?


Salam semua. Semoga sihat-sihat selalu. Hari ini Yura nak share sikit pasal make up remover. Benda paling semua perempuan yang suka make up mesti ada. Jangan biarkan muka korang make up dan korang remove guna cleanser biasa je. No no no. Sebab apa? Nanti liang-liang pori akan tersesak nafas maka berlakulah infection yang tak elok kat muka. Nanti hilang kecomelan awak.

Resepi: Fried Seafood Noodle Bonito With Eat&Slim


Salam semua! Resepi kali ini Yura berkolaborasi dengan product Eat&Slim tau. Seperti yang dijanjikan dalam entry sebelum ini, Yura akan gunakan Cha-Cha Sauce sebagai salah satu bahan resepi kali ini. 

Review: Product Makanan Diet Eat&Slim, Eat More Lose More


Assalamualaikum semua. Hari ini Yura nak review product Eat&Slim. Pelik tak dah lah eat, lepas tu slim. Kau hado haha. Hah jangan pelik sebab produk keluaran Eat&Slim ni,bertemakan Eat More Lose More. Makan lagi, berat makin hilang. Eh..eh...biar betul?! Membantu penurunan berat badan sebanyak 5 ke 10 kg dalam masa sebulan!