Arghh! Kenapa K-pop ?!




Kenapa? Asal korang minat sangat! Den tak rase mendeh ponn bile tengok K-pop.. Arghh mengapakah?!

Itulah persoalan yang pernah Yura timbulkan dalam kepala otak ni?
tapi adik Yura minat gile K-pop.. tapi dia taklah minat sangat sebab die dah obses ngan Gikwang die tu..
Siapakah Gikwang ??


inilah orangye.. hensem ke?

Ok berbalik kepada tajuk!
persoalan Yura terjawab jugak akhirnya! time tu Yura tengok Oh My School!
Bukan Oh My English tau.. itu Malay pnyer.. ini Korean punya game show.
Ok first2 Yura tengok cite tu memang sangat LAWAK ! Game die mmg tak boring! Mase tu Yura start minat *tak la minat sangat* sorang laki ni! Siapakah die???

Lee Joon Oppa!

Senang citer.. die adelah Oppa yang plg Yura suke.. die COMEL,LAWAK and etc.
Yura bukan minat die sbb die popular. Haha korang pulak?










2 comments

  1. mula minat since terdengar sebuah lagu kpop yang rentaknya suit with my taste. dengar tajuk macam "Banana" sebab tiap hari terdengar lagu tu di radio. rupa-rupanya Bonamana dari Super Junior. Since that, ter-addicted pulokk. hehee...paling bengang+malu rupa-rupanya tajuk lagu itu bukan Banana tapi Bonamana. Hahaa... XD tak boleh lupa pasal tu. huhuu...btw, follow sini :)

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')