Buat Blog Untuk Cikgu ku.





Sempena Beday Cikgu Yura. Cikgu tu bukan lah cikgu sekolah tapi cikgu tutor yang ajar Yura bahasa Jepun. Yura panggil cikgu ni Senpai

Nilah orangye. Kecik molek. Tapi cakap Jepun .. perghhh...

Jadi kalau nak belajar bahasa jepun .. bolehlah tanya apa2 kat ask.fm die .
Senpai ni sangt ramah tau and friendly. Even Yura tak pernah meet dia tapi dia siap Post macam2 untuk Yura tingkatkan ilmu keJepunan. Haha.


Kertas pertama yang diterima. Best ade gambar anime lagi.


Lepastu.. macam2 lagi yang Senpai hantar. Ni kalau tak teror lagi ntahlah.
So jom lah singgah blog Senpai kita ni .

:D Wassalam.

No comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')