My First Blogskin! Jom Tengok!


Assalamualaikum, wuhhuuu! Penat jugak nak buat blogskin ni. Haha so inilah dia blogskin Yura yang mmg tak da di blogskin.com. So jangan lah sesape gi letak pulak kat sane ye. Kalau nak tengok live preview boleh lah klik gambar di atas.

This is the code of this skin : 
<< Click Here >>

  • Tekan Ctrl dan A secara serentak untuk Highlight keseluruhan code.
  • Untuk yang tak tahu macam mane nak guna blogskin sila rujuk //sini//



P/s: Ok tak blog skin ni. Maklumlah first time buat. Cantik ke? Harap2 sesiapa yang dah tengok boleh bagi komen sikit kat Yura yang baru bljar coding ini. Trimas.

2 comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')