Sticker Muslimah comel Part 2

Seperti yang Yura janjikan, yang ni sticker muslimah yang kedua atau Part 2 untuk ditempekkan dalam blog. Nak tengok yang pertama atau Part 1 punya ?
 // tengok sini //


http://2.bp.blogspot.com/-6eIZPIGXxto/UO65ShBPFBI/AAAAAAAACHE/dfNo-wmPDXs/s320/sticker.PNG
Jangan lupa komen kat kite kalau ambil ye ^^. Lepas ni Part 3 pulak. Huhu.

9 comments

  1. akak,lgi skali sya cilok,tima kasih,comel sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nak cilok ke kidnap ke suke hati lah ^^

      Delete
  2. ambil tau//

    http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. yura,iqa ambil tau..marah tak?hehee..nak cuba buat header sendirilah,,nanti dah siap saya credit kan untuk awak hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takper lah Eiqa sampai nak credit2 pulak. Awak komen pun dah cukup dah :*

      Delete
  4. Hai nakahime. Saya guna ye pic ni .:)

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')