Blog Berubah bah...


Ya seperti yang anda semua lihat blog Yura dah berubah daripada kawaii kepada old-fashion. Ntah kenapa test Yura lain dari yang lain. Tak cantikkan ? Takpelah. 

Sebenarnya, Yura buat camni supaya senang blogger lain nak buat tutorial. Takdelah pink sana sini kan. Maaf lah , Yura tak update2 pun tuto. Ok pasni, korang tunggu je Yura update tuto. Khas untuk follower Yura *kalau anda follow la*

Senanya Yura nak share something yang awesome. Tapi bukan sekarang.. hehe korang tunggu jelah. 
Apa kata anda tentang blog kudus ku ini? Komen la yek :'D


14 comments

  1. Blog ni nampak nyaman bila Yura tukar templete dia :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,selama ni tak nyaman kan. Ohoho baru Yura tersedar :')

      Delete
  2. Pki template ape yerk? Classic ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope, Yura pakai denim. Boleh ke sini kalau nak jugak :http://nakahime.blogspot.com/2013/01/buat-blog-denim-template.html

      Delete
  3. still nice dan cute. :)
    weee.. suka sangat ! :D

    ReplyDelete
  4. simple yet nice ^^ x sakit mata melihat ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh yeke. Suka Yura mendengarnya. Tq :')

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')