Masalah Pisahkan Header



Assalamualikum, ok hari ni Yura nak jawab persoalan Eiqa.


Ok, Yura tak tau eiqa pakai template ape, sbb Eiqa tak tinggalkan link kat cbox. 
Selalunya masalah pisahkan header ni jadi kat Simple Template

So, kalau Eiqa dah try sampai semua tutorial tapi tak jadi, Yura suggest kan Eiqa tukar template.
Tukar kan kepada Denim Template, sbb dulu Yura pun ade masalah macam Eiqa jugak.

Memandangkan Denim Template dah tak de kat dalam blogger, so Eiqa copy semua code yang Yura letak kat // sini //

Ganbatte ne!

p/s : Yura nak pesan, kalau nak request any tuto, tanye dekat twitter ye sbb kekadang Yura tak perasan ade orang tanye kat cbox .Ini pun nasib baik Yura perasan. :)

6 comments

  1. tengs~ saia un pngguna simple template..saya akn cuba..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm pastikan haeder transparent kalau nak cantik lagi ye ^^

      Delete
  2. yeye!!! hehehe,,dah berjaya,,tq awok,,lepas nie tgk tuto awak je senang..yes!yes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yey.. alhamdulillah. Haha, tuto Yura sangat sikit kat sini :"(

      Delete
  3. saya pun susah nak pisahkan header

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke. Cuba lah guna denim pulak .

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')