My Special Menu Hover

Assalamualaikumwarahmatullah.
Wah dah lame rasenya nak buat tuto, tapi tak buat2 jugak.

Yura nak terima kasih banyak banyak banyak banyak kepada yang ucapkan tahniah tu.
Yura tak tahu nak cakap mcm mane. So sebagai penghargaan bagi yang komen entry lepas,
Yura nak buat tuto special untuk mereka dan anda yang sedang membaca.
















Pergh Yura rase, dalam banyak-banyak tuto, tuto nilah paling memenatkan sekali.
Makan masa 3 hari nak susun menda ni.
Tapi tak pelah, Yura nak share jugak.
Harap awak sudi tinggalkan sebarang komen untuk tuto ni.

\(^.^)/

3 comments

  1. Replies
    1. thank you. Takde nice mane pun senanya.XD

      Delete
  2. Hai akak lama tak dtg blog akak Yura Syara pernah searchh..tapi,dia error plak..:/ nasib dah ok Syara ambil satu ya tq!! akak baik..:)

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')