Oh Tidak !!!!


Assalamualaikum dan salam Sabtu. 
Isk isk maaflah. Hari ni Yura ingat nak buat tuto tapi kan ..tapi.... entah kenapa.
Laptop ku ... waghhh. Skrin dia rosak secara tetiba.
Dah macam mikroskop . Mane tak nya ,keluar gambar ala2 bakteria. 

inilah dia bakteria yang tiba-tiba muncul di skin laptop ku.

Lepas tu , Yura bagi tau la kat ayah. 
Ayah dengan yakinnya mengambil monitor pastu dicocoknya cable dari monitor tu ke laptop ku.
Haha.. bijak sungguh ayahku. Tapi kan nampak awkward gile. 
Acano den nak guno kalo dah ghupe ini?


Beginilah jadinya.  

Oleh yang demikian ,Yura mungkin tak dpt nak buat tuto buat sementara sbb susah nak buat tuto dlm keadaan camni. Doakan lah Yura dapat buat tuto lagi untuk korang. 

Tapi jangan risau.. yang tanye Yura kat twitter tu Yura kan jawab. Insya Allah ^^


2 comments

  1. I love anime too darl.. yura, I hv done following you, and im newbie, hope awak bagi aisy sokongan... follow back kay =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok , Yura follow balik ye ^^. Insya Allah

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')