Dancing Status.


Assalamualaikum.
Dan tanpa berlengah lagi, jom lihat kat bawah ni.

| | | hari ini saya nak makan banyak2 | | |

  • Dashboard > Layout > Add a Gadget > HTML/JavaScript
  • Copy all the code below and paste kat dalam HTML/Javascript box itu.
<center><marquee behavior="alternate" direction="left" scrollamount="3" width="8%"><font=webdings><span style="color:#ff6666;"> ♥ </span></font=webdings></marquee><marquee scrollamount="1" direction="left" width="2%">| | |</marquee><span style="color:#ff6600;">YOUR TEXT HERE</span><marquee scrollamount="1" direction="right" width="2%">| | |</marquee><marquee behavior="alternate" direction="right" scrollamount="3" width="8%"><font=webdings><span style="color:#ff6666;"> ♥</span></font=webdings></marquee></center>


  • Yang Yura bold kan itu boleh diubah. Untuk code warna ,ambil kat sini.
  • Bentuk  ♥ tu boleh di tukar dengan bentuk yang lain. Macam ini :
✖ ✗ ✘ ♒ ♬ ✄ ✂ ✆ ✉ ✦ ✧  ♂ ♀ ☿ ❤ ❥ ❦ ❧ ™ ® © ♡ ♦ ♢ ♔ ♕ ♚ ♛ ★ 

Ok ,sekian sahaja untuk tuto kali ni. Kalau jadi ,komen la sini. Boleh Yura terjah and blogwalking sekali ^^


10 comments

  1. kita try lah tuto nim..mnjadi..thank :D

    ReplyDelete
  2. like... ^^ jadi~~ hihi.. tq...

    ReplyDelete
  3. jd larh ! :D .. thnx for the tuto ! :D

    ReplyDelete
  4. cik akak singgah balik deaR :)

    ReplyDelete
  5. pandainya pasal ni...akak tak reti sgt...taw bloging je...
    blog comel jugak... =)

    salam perkenalan dari akak.. =)

    ReplyDelete
  6. jadilah yura... comel pulak ada status gitu... :D

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')