Segmen : Blogger Pinkish and Purplish


Assalamualaikum, hai Yura nak join satu segmen ni. Rasa mcm best aje.
Kalau blog korang bukan warna pink or purple pun takpe.
Korang still boleh join.
Untuk lebih lanjut, klik aje banner tu. ^^

Ok, apa yang Yura nak pertaruhkan tu.


Ini blog Yura. Warna pink. Dalam banyak2 warna, pink juga yang Yura suka. ^^




Telekung yang Yura pakai pun pink. Ibu belikan.




Casing phone Yura. Sayang sangat casing ni, sbb comel.

Hmm sebenarnya banyak lagi, tapi rasa malu pulak nak show off semuanya kan.

Ok,sekian sahaja. Wallahualam~

10 comments

  1. Replies
    1. hihi kan kan. Jomla join segmen ni =)

      Delete
  2. done fllow cni..jom ke blog sy..

    ReplyDelete
  3. d0ne follow sini. hye pinkish thanx j0in :D

    senarai peserta dah update j0m blogwalking smbil tengok collection masing2 ^_^

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete
  4. wahhhh comel.. gud luck :)

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')