Bai Bai Sayang.


Assalamualaikum, hai bunyi entry ni meme sungguh menggelikan.
Haha ya . Saya juga merasakannya.

Ok ,hai semua . Apa khabar? Well, Yura sebenarnya tengah sedih sangat sebab zaman kegemilangan lepasan SPM bakal tamat tak lama lagi.

I am so so so sad.
Yg lebih sedih , sbb dah tak dpt duduk rumah lagi.
Selama 17 tahun tak pernah dudok asrama. Tup2 ,taon ni masuk.
Ohhh! Yura pasti akan menghidap penyakit homesick tahap kritikal.

Jadi adakah blog ni akan terbiar?
Ish, no no no. Tak mungkin Yura biarkan.
Yura akan update time cuti nanti.
Jadi , kalau ade sesiapa yg ingin menuntut sesuatu seperti "FOLLOW ME BACK!"
Jangan risau, awak perlu tinggal aje link awak dekat cbox or comment entry ni.

Tutorial akan di-update.
Maybe, Yura akan tukar template tak lama lagi.
Maybe la...


 *Haha expression muka da mcm Nasir Bilal Khan *


I will miss my blog and dearest follower >.<

Akhir kata, bai bai sayang ~

10 comments

  1. Assalamualaikum..semoga berjaya nanti..

    ReplyDelete
  2. hehehe.. :) xpe.. akk dulu un homesick gax..mmg xleh lari.. :)) smga bjaya!!

    ReplyDelete
  3. hai.. salam kenal..

    follower ke : 968

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Follow blog comel ni... All the best for your futher studies :)

    ReplyDelete
  5. hehee..sabar je la..
    Za tag awak disini..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/05/game-eleven-things-about-me.html

    ReplyDelete
  6. Hi hello~ 안녕하세요^^ we sell handmade jewelries~ pls visit us at fifteenpril~~
    http://fifteenpril.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. rilek...tak lama mana homesick tu pun.
    saya time asrama form 4 dulu, 2 minggu. teheee~

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')