Oh Laptop ~


Assalamualaikum semua. Salam Jumaat. Dah 2 hari Yura tak update tuto. Well, sebenarnya mmg banyak yg Yura nak kongsi, tp masalahnya adalah laptop.

Kalau internet yg slow takpe, tapi kalau laptop yg slow , memang Yura risau. Maksdnya ada something wrong yg tak kena ngan laptop. Yura pakai laptop ni baru 2 bulan lepas beli hari tu.

Yura cepat2 mintak tolong abang. Abg cakap mungkin laptop Yura dah kena virus. Oh, sangat la pelik. Yura tak sangka pulak. Yura mmg jarang la download2 ni . 

Nak ceritanya ,maybe laptop ini akan di bawa ke hospital untuk diformatkan semua memory nya. Ada sesuatu yg dirisaukan iaitu Photoshop. Banyak dah style yg Yura dah save dlm tu. Lagi satu Yura ,jadi sponsor untuk giveway ini. So , Yura harap sempatlah nak betulkan semuanya.

Baiklah, Yura sebenarnya update entry guna laptop adik. Hihi, dia tengah sekolah sekarang. Apalagi Yura rembat la. Thanks ye dik. I lap u so much! Kih kih ..

Yang dah follow yura tu, i will follow you back 100% . Jadi jangan risau. Always leave link blog di kotak komen atau cbox.

Sekian sahaja.


4 comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')