Unprivate Blog and Congratulations !


Assalamualaikum.. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA SEMUA !!!!!!

Fuh fuh fuh... penat la nak tukar appearance blog ni, dari pinky gedik kepada kelabu asap ..hohoho..
actually i have no idea how to design my blog to the better one. 

Ok ok, sebelum apa2 pun Yura nak mintak maap sbb tak umum lagi pemenang Segmen Bloglist Nakahime yang dibuat masa bulan puasa.. 
ceh dah raya aidiladha baru nak umum..hahaha...

So so so sorry sayang! 
Yura sebenarnya belajar kat matrikulasi ... 
so semua mende kena rushing... 
matrix la katanya...
 memang tak dok masa la nak edit blog...

But but but ... finallyyyyyy i did it! Ok , siapa pemenangnya?? 
Discover sendiri kat sidebar yang bertajuk 'Partnership' tu .
Kalau xde awak pumya, i am so sorry sayang.. 
Bukan Yura xnak pilih.. random.org yg ngada2.
Tahun depan guys , i will choose ur blog!
No more random.org ;)

Ok tu je.. Bila blog dah siap, NEW TUTORIAL akan muncul x lama lagi.

p/s : sejak Yura private blog, ramai dah unfollow. Btw, its ok lah. Siapa nak follow blog yg private kan. Follower ku yang setia, syukran jazilan!


16 comments

  1. Assalamualaikum . awak . terima kasih :D

    ReplyDelete

  2. Salam yura... akak pun tercari2 blog yura.. nak edit blohg akak... nak tgk tuto.. hehee ingtkan nak private forever gitu hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. ye ke akak... haha maaf sangat2.. hehe

      Delete
  3. yuura kat mana dapat template camni eh? :o
    btw okaeri :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yura buat sendiri guna denim template punya code

      Delete
    2. Yura buat sendiri guna denim template punya code

      Delete
  4. sy punyer ''IP'' ... hehe. tq kak,

    ReplyDelete
  5. wow,blog akak.. CANTIK,.. sebelum nie bukak selalunya private,nah sekali comeback.. fuhh,meletop :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takde nye lah.. sorry private ^^

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')