Instagram Dalam Blog

Instagram♠

Assalamualaikum guys!
Ceh cakap omputih pulak.
Baiklah , hai tawan-tawan! Hari ni kita nak share something new.
*padahal lama dah*



Ok tuto ni simple je.
Tak payah panjang cerita... just pergi ke website ni

Kat situ korang masukkan apa yang dia ndak. Dah buat semua ,amik je code tu . Bereh bohh..
Sekian.. :)

Peringatan : Instagram anda ada gambar yang tdk menutup aurat? tuto ni haram untk anda ;)

4 comments

  1. Alhamdulillah . Jarang ada orang nak bagi pesanan untuk ayat terakhir tu . Ukhti , im proud of you ! <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha xdelah.. Masing2 xsanggup tangung dosa.. Kena juga beri peringatan kadang2.

      Delete
  2. fae respect sgt2 ngan peringatan kat atas tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakbar terima kasih sangat. :-)

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')