No more Twitter

I know that sometimes it’s not “possible” to be in control of your own life because you’re still dependent on other people (like your parents, and that’s okay). But eventually, you become independent, and it’s in your hands to choose what will be best for you. You have that power!
Assalamualaikum semua teheee..
Baru je aritu Yura delete account twitter.. I am so sorry kat follower Yura .. sbb Yura jarang guna twitter...

Yura buat twitter pon sbb nanti senang orang nak request tuto..
So nak request or anything just ask kat ask.fm 
Ada dekat header ku yang bulat tu
Just hover je...


Ada jgak member tanye..
"weh mana account kau aku x jumpa pon"

Haha .

But i baru je buat instagram ..huhu ketinggalan~~
Jom lah gi sini.... 

Sapa yang nak letak instagram dalam blog like me.. pergi sini 

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh..


2 comments

  1. ok la tu ada insta walau pown newbie. dr hana langsung tak ada. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha saja je nak buat.. ohh takde ke..boleh la buat kalo nak :)

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')