Gathering Time With Nakahime



Assalamualaikumwarahmatullah
Hari ni 20 haribulan kan lagi 10 hari nak 2014
 Yura nak buat segmen Gathering Time With Nakahime

Segmen ni khas untuk follower Yura je
Segmen ni sebenarnya untuk kumpulkan follower Yura yang masih aktif blog sehingga kini.
Yura follow ramai blogger tp tak tau siapa yang aktif.
Siapa yang join akan masuk dalam satu site Yura yang baru (akan di letakkan selepas tamat segmen)
10 orang yang bertuah masuk dalam bloglist.

Syarat :
-Seorang blogger yang aktif (rajin buka blog, seminggu sekali pun xpe)
-Seorang yang berjiwa senang (sporting)
-Tempek (letakkan) gambar kat atas ni ke dalam post anda bertajuk Gathering Time With Nakahime  bersama azam 2014 anda di bawah gambar
-Link kan gambar ke http://nakahime.blogspot.com

Yura harap segmen ni dapat mengumpulkan ramai lagi blogger2 yang sempoi sporting friendly...
So kite boleh saling blogwalking dan menambah follower.. Insya-Allah~

Jangan lupa link kan POST ke dalam kotak komen!!!!!

Tarikh Tamat : 31 December 2013

8 comments

  1. Ayumi joined! ^^

    http://balqis-sarah.blogspot.com/2013/12/gathering-time-with-nakahime.html

    ReplyDelete
  2. http://zenithiman.blogspot.com/2013/12/gathering-time-with-nakahime.html

    ReplyDelete
  3. http://justlittlehappiness.blogspot.com/2013/12/yoo-long-time-not-follow-segmen-tonight.html
    join :D

    ReplyDelete
  4. Dayah join .
    http://ordinarysempoi.blogspot.com/2013/12/segmen-gathering-time-with-nakahime.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. InsyaAllah kalau peserta kurang 10, automatik u will be choosen

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')