No more Twitter

I know that sometimes it’s not “possible” to be in control of your own life because you’re still dependent on other people (like your parents, and that’s okay). But eventually, you become independent, and it’s in your hands to choose what will be best for you. You have that power!
Assalamualaikum semua teheee..
Baru je aritu Yura delete account twitter.. I am so sorry kat follower Yura .. sbb Yura jarang guna twitter...

Yura buat twitter pon sbb nanti senang orang nak request tuto..
So nak request or anything just ask kat ask.fm 
Ada dekat header ku yang bulat tu
Just hover je...


Ada jgak member tanye..
"weh mana account kau aku x jumpa pon"

Haha .

But i baru je buat instagram ..huhu ketinggalan~~
Jom lah gi sini.... 

Sapa yang nak letak instagram dalam blog like me.. pergi sini 

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh..


Instagram Dalam Blog

Instagram♠

Assalamualaikum guys!
Ceh cakap omputih pulak.
Baiklah , hai tawan-tawan! Hari ni kita nak share something new.
*padahal lama dah*



Ok tuto ni simple je.
Tak payah panjang cerita... just pergi ke website ni

Kat situ korang masukkan apa yang dia ndak. Dah buat semua ,amik je code tu . Bereh bohh..
Sekian.. :)

Peringatan : Instagram anda ada gambar yang tdk menutup aurat? tuto ni haram untk anda ;)

Stick Man


Ada banyak lagi akan dikongsikan .. Just scroll ke bawah..





































creditozhaoxi

Bunny Expression


Mcm comel je..mcm comel je..

Share it to you guys,my dearest follower.
Enjoy it ^^









creditozhaoxi

Do leave your comment, so i can share more freebies after this :)

Yellow Chicken

Hye. Assalamualaikum semua.
Just nak share icon ayam kuning ni aka anak ayam.
Saja je suka2. Amek lah x payah credit pun :)

Sudi-sudilah komen lepas ambil ^^




















Credito Culture Communication Co.