Baju Blog Yang Baru



Salam semua

I dont know how to say! Thanks to Allah , Yura dapat habiskan jugak edit siket2.
Alhamdulillah diberi kesihatan nak buat semua ni. 
Walaubagaimana pun Yura kena lah manfaat kan blog nih sepenuhnya.
Yura bersyukur sangat.

Macam2 dugaan bila nak letak lagu gambar dan sebagainya.
Maklumlah nafsu nak letak gambar korea bagai, tp eh eh dok molek!
Letak gambar biasa lah..
Nak letak tu siket2 boleh la hehe..

Time nak letak lagu lagilah,
download macam2 nak bagi lagu yg sdp2
Last2 tersedar, hmm why not letak lagu yang elok utk hati bukan sekadar sedap pada telinga semata-mata.
Ok, letak je lagu Ujian Hidup ni..
Hopefully manfaat utk visitor and myself jugak.
Haha sedap apa suara abang2 imam muda kita!
Hehe bila Pencetus Ummah nak buat lagu huhu..

Ok tak sabar nak share tuto kat sini.
I have a lot of thing to share! 
*hmm xdela banyak sangat senanya*

Ok 2014 ! 
Plss Syifha be a good daughter,student and muslimah !


2 comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')