Segmen Nakahime Bloglist Until 2015


[ This Is Sticky Post Until 31/January ]



Alhamdulilah dengan kerjasama Cerita Markonah
Yura nak buat segmen untuk Bloglist pula.

Tahniah kepada pemenang haritu sbb join segmen Gathering Time With Nakahime.
Pemenang berjaya masuk senarai BUDDIES blog ini dan blog anda di-review sekali.

Segmen kali ini lain pula.
Cuba tengok sidebar Partnership di situ.
10 orang yg bertuah yang join Segmen ni akan terpilih utk disenaraikn dalam sidebar tersebut.
3 orang lagi masuk senarai BUDDIES.

Kelebihan join :

  • Insya Allah page viewer meningkat
  • Insya Allah visitor blog Nakahime akan singgah ke blog anda sekali
  • Insya Allah naik kan sekali earning korang
  • Yura follow balik semua blog yang dah join
  • Bloglist sampai 2015 !!!!!

Syarat join :
  • Follow blog ni
  • Follow Twitter ini
  • Follow insta Yura sini
  • Tu je..kalau awak takde insta or twitter, bg tau ye


Cara nak join :
  • Buat post tajuk : Segmen Nakahime Bloglist Until 2015 
  • Ambil gambar kat atas dan backlink kan ke sini.
  • Serta kan satu keping gambar (tak kisah gambar bias korang ke,cartoon ke,or gambar anda sendiri yang menutup aurat) kat dalam post korang.
  • Link kan post ke kotak komen blog Nakahime. Tu je :)

HOPEFULLY RAMAI LAH YANG DAPAT JADI BLOGLIST BLOG NI!!
INSYA-AllAH...
Jika penyertaan kurang 10 orang, automatik semua peserta dikira pemenang.
Kenapa kena sertakan gambar?
Surprise !!!!!!!!



21 comments

  1. join :) http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  2. hai , sy join , tpi x dpt follow insta awk , sy x de . hehe .
    http://b2utyinspirit.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  3. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  4. saya join
    http://shirochan99.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  5. thanks sebab sudi ajak...kita join
    http://pandaboystory.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  6. lupa nak mention..kita tak ada twitter and Instagram...hehe

    ReplyDelete
  7. thanks sudi invite.. farah join!!

    http://rajafarah94.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    sorry, takde insta and twitter

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum :D Miss join tau http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    Kita tak ada twitter dengan insta :< Maaf sesangat.

    ReplyDelete
  9. Siap :)

    http://doubleeudoubleeudoubleeu.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  10. nana join^^ takda insta & twiter

    http://nanakimie.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    p/s: sekali imbas tgk link blog kita sama,hihi

    ReplyDelete
  11. Wah. Teringin nk jin tp laptop dk kat umah. Hehe. Nty insyaAllah join. Neway klo ade 2 blog bole join both ke? Hehe btw blog cantik!

    ReplyDelete
  12. joined. ^^

    http://alfasyamimi.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  13. hi adik yura,

    akak join.

    http://shaufikahshukri.blogspot.co.uk/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  14. Join.. :D

    http://theunknown14.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  15. Kak Yus join!

    http://myownworld-eus.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  16. http://friends-jannah.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015_12.html

    ReplyDelete
  17. http://loveisyaa.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete
  18. http://ordinarysempoi.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    Dayah join :)

    ReplyDelete
  19. saya join..
    http://missnadia26.blogspot.com/2014/01/segmen-nakahime-bloglist-until-2015.html

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')