Unprivate And Congratulation.. Nakahime miss u guys!!


Assalamualaikum...

Rindunya!! Rindu nak ber-blog macam dulu!!!
Mid-sem baru berlalu~
And Yura tau adik2 kita tengah cuti sekolah.. i am kinda jelly to uolls dpt cuti panjang..
K fine.. back to our title.. ye mmg tajuk tu panjang sangat..
Boleh buat karangan an..

Tahniah awak awak awak yang menang dapat jadi Partner Blog Nakahime
Hopefully dapatlah naikkan page viewer awak awak yang menang!!
And Yura baru je letak BUDDIES yang baru jugak.
Siapa tu??
Awak boleh tekan kat atas *kalau awak nampak*

I am so sorry coz private blog..
Kali ni tak private dah
NEW TUTORIAL coming soon..

Eh i just added something like cloud kat header~ :'D

3 comments

  1. Assalamualaikum..Good luck in your study..Thanks sebab masukkan Iman dalam buddies yura..

    ReplyDelete
  2. Wuuu tak sabarnya nak tunggu tutorial sebab banyak lagi yang Fara nak tau dari kak yura. Blog creative sangat. huhuhu~

    ReplyDelete
  3. finally i can read your blog :) welcome back Nakahime

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')