NAKAHIME IS BACK AGAIN


Assalamualaikum semua...... wuhuuuuuuuuuuuu.
Dah habis satu sem ah alhamdulillah.
Maaf semua2..Maybe ada yang kat sini dah lupa sapa Yura and sejak bila aku follow si Yura ni?

Ok utk pertama-tamanya ,Yura nak mintak maaf sebab private blog.
Yura takut ada yg tanya soklan coding2 ni, nnt Yura x jwb pulak kata kita sombong. I am so busy studying and i dont have time to bukak this blog tsk..tsk..

And bila dah bukak balik blog ni,
it was like..wow ni blog aku ke..
Bukan nak riak, take any pride or takabur or ujub
Yeah i am absolutely forgot all sort of codes that i had teach u guys before
it was like, my brain is almost karat to think it back ..
I dont know what to say, rasanya Yura perlu kan masa utk godek2 balik semua code2 kat tuto.
I am so so so sorry again... gomene...

And if lah kat mana2 tuto or freebies yg graphic dia tetiba cam error something, just let me know k. TQ so much kepada yang ,menanti tuto Yura. InsyaAllah, Yura akan share tuto baru pas ni, Wink wink..

6 comments

  1. terkejut sangat kenapa blog yura private.. baru je nak stalk semalam T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu so sorry.. dah tak private dah..dun worry k ;)

      Delete
  2. Comel blog ada awan-awan bergerak. Macam blog kita jugak hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke nnt ita singgah blog awak ye >

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')