Beli Barang Dapat Duit dengan SHOPBACK


Assalamualaikum semua. Hari ni Yura nak kongsi satu rahsia kenapa shopping online sangat-sangat menjadi pilihan manusia zaman sekarang. Hahaha. Yura adalah salah seorang manusia yang suka shopping online ni.


Ok, ini lah rahsia besar yang kini bukan lagi rahsia. Seriously, bukan lagi rahsia


Nampak tak icon comel kat atas ni. Ni lah dia SHOPBACK ! Korang beli , korang dapat duit. Macam mana tu? Contohnya nak beli barang dari Zalora. Beli jam tangan harga RM 50. Maka korang akan dapat lah jam tangan tersebut.

Jikalau melalui SHOPBACK pula, beli barang dari Zalora tu kemudian anda akan dapati ,bukan setakat dapat jam tangan sahaja. Nanti dalam account SHOPBACK korang ,akan ada sejumlah duit bergantung kepada SHOPBACK untuk bagi berapa percent daripada harga barang. WOW!

Bayangkan kalau korang jenis beli barang yang harganya jauh lebih mahal, maka lagi banyak cashback yang korang dapat. 


Berita lebih menggembirakan!! Korang SIGN UP dan terus dapat RM 5 tau! Yura dah try dah , memang dapat kot RM 5. Lepas ni insyaALLAH, Yura shopping guna SHOPBACK je. Happy sangat. Ingat senang ke orang nak bagi duit kat kita.


Mari Yura ajarkan cara nak join. InsyaAllah semua orang dapat manfaat.

CARA-CARA REGISTER

  • Ok make sure ada email Yura kat situ > isi email awak kat bawah dia > Letak password rahsia anda > Klik  Sign up now
  • Ok sekarang anda dah pun berjaya dapat RM 5 ! Alhamdulillah. 
Lepas ni kalau member nak beli barang online, suruh dia pakai SHOPBACK awak. Dapat cashback kot haha. Boleh dipercayai ke? Tahukah anda ada macam-macam POPULAR STORES yang ada dalam SHOPBACK. Maka jangan risau ye. Hihi.

Rambang mata dibuatnya. @_@
Ok tiada lagi rahsia. Rahsia habit Yura shopping online kini terbongkar :)

Made the gif; source animation here.


7 comments

  1. Baru pertama kali dengar ShopBack ni, dah pun register under your email. Tq sebab memperkenalkan. Saya dah tinggalkan 'token' jugak sikit ;) (BANNER) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Tq sebab registered tau. Semoga murah rezeki selalu :'D

      Delete
    2. tahu x macam mana nk cash out dari akaun shopback ne

      Delete
  2. nak jugak lah register saya pun suka shopping online
    done follow kamu n google+

    jemput ke blog

    ~ DOUBLE HAPPINESS
    ~ TUTORIAL : CANTIKKAN SHOUTBOX VOL.2
    ~ FREEBIES : SHOUTBOX VOL.2

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')