Nakahime 2016 Wajah Baru


Assalamualaikum semua. Hai! Sudah lama tak bersua. Sekarang dah tahun 2016, baju blog pun dah baru. Alhamdulillah. Kini berkonsepkan lebih simple dan matang haha.Lega sangat sebab dah selesai edit semuanya. Cuma tinggal sikit2 yang pages belum siap lagi.



Berbalik pada tajuk, antara impian Yura dari dulu lagi nak sangat blog Yura ni boleh di-view dalam telefon. Memandangkan zaman sekarang ni semua orang lebih prefer buka blog melalui telefon berbanding laptop. Sekarang anda semua boleh buka blog Yura melalui telefon kerana blog Yura sekarang MOBILE FRIENDLY.



Desktop View


Mobile View
Apa yang paling BEST, tutorial Yura pon boleh live preview melalui telefon. Nak cuba? Pastikan anda guna telefon untuk buka link di bawah !

Ok klik link ini ---> http://nakahime.blogspot.com/2013/02/effect-rainy-in-blog.html

Macam mana berkesan tak? Ada banyak lagi effect yang boleh anda cuba dalam TUTORIAL blog ini. InsyaAllah tutorial lain menanti untuk semua yang rajin edit blog. Salam sayang :)

5 comments

  1. hai yura!
    serious design baru ni lawa.
    simple
    sedap mata memandang!

    ReplyDelete
  2. oh ya.
    one more thing.
    boleh tak ajar kan macam mana nak buat navi macam yura tu?
    lama dah cari. tapi tak jumpa cara nak buat. TT_____TT
    smart bila dia lekat dekat atas tiba tiba and back to the normal place.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh rasa mcm ada buat tuto tu sblm ni. InsyaAllah I will check it back ;D

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')