Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM


Assalamualaikum semua pembaca setia. Join giveaway lagi kerana rezeki di mana-mana.Kenapa mesti anda semua join giveway ni? Sebab..

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

Dan yang ini untuk mereka yang bertuah :


Boleh klik banner di atas untuk penyertaan :)


19 comments

  1. Good luck Yura ! join sama

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari GA yang sama. semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Cik Itah kita. Semoga berjaya jugak!

      Delete
  3. good luck ye.
    CF pon join GA ni :)

    ReplyDelete
  4. Good luck Yura =) Singgah sini dan follow 😊

    Btw, yura buat sendiri ke custom slider kat atas blog yura or tempah mana2? Sebab siqah nak jugak camtu tapi tak reti nak buat.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks siqah. Yg tu Yura beli package full template

      Delete
  5. Boleh tahu yura beli kat mana template? Sebab siqah try klik nama design by kat bawah, tapi tak boleh pun..

    Tq in advance 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siqah boleh beli kat theme exposed ada. Tak sure lah template mcm yura ni ada lg ke tak. Harap membantu 😊

      Delete
  6. Good Luck ye..

    Semak senarai peserta sini -->http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  10. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')