Pin Shawl dan Muffin Cushions Comel by riq_na_shop


Comelnya! Itulah reaksi Yura bila barang-barang ini sampai ke rumah Yura. Comel kan. Sebelum tu assalamualikum semua. Semoga sihat-sihat selalu. Jadi entri kali ini Yura nak kongsikan pin shawls atau mudah difahami peniti tudung daripada @riq_na_shp.


Boleh dikatakan gadis-gadis dekat Malaysia ni mesti akan gunakan jarum untuk kemaskan shawl atau bawal. Pin shawl dari riq_na_shop antara yang menawarkan kepada muslimah-muslimah diluar sana pin shawl pelbagai corak dan bentuk serta muffin cushions dan yang penting murah.


Antara perkara yang best tentang produk dari riq_na_shop ni adalah :

  • Comel! Itulah perkara pertama yang orang akan kata disebabkan design pin ni yang pelbagai
  • Lebih panjang. Tidak seperti peniti biasa yang pendek yang menyebabkan shawl jadi susah untuk dikemaskan.
  • Boleh beli borong dan harganya murah. Nama lagi borong mestilah murahkan. Best sangat sebab lepas ni hilang tak perlu lah membazir duit beli lagi.
  • Boleh buat untuk gift. Terutamnya cushions tu. Ada banyak lagi design dekat instagram @riq_na_shop.

Sebenarnya ada banyak lagi barang yang dijual oleh riq_na_shop . Yang pasti semuanya comel-comel belaka. Anda boleh pergi ke instagram : riq_na_shop atau boleh whatsapp terus ke nombor 0169840856.


Terima kasih riq_na_shop . Cantik sangat! Lepas ni lawa la sikit shawl plain Yura. Paling suka yang mustache ini.

Alhamdulillah, sebagai info tambahan sekarang Yura buka review percuma dari blog NAKAHIME! Untuk details boleh la klik sini. Terima kasih sudi baca. Assalamualaikum.


6 comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')