Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Assalamualaikum. Giveaway lagi! Siapa tak suka kan. Beauty Box pulak tu. Sampai 26 September sahaja tau. Cepat join sebelum terlambat!
Bagi memenuhi syarat penyertaan, Yura nak cerita lah satu produk yang dalam wishlist Yura. Apa itu?

Yura teringin nak cuba produk berjenama BOURJOIS Paris punya lipstik. Suka sangat warna lipstik dia yang mengancam jiwa raga. Selalu tengok Hermo ada jual. Tapi mampu tengok sahajalah kan. Kalau ada rezeki, Yura harap dapat beli dan review. InsyaAllah kalau ada rezeki.

Nak join? Jemput klik header gorgeous kat atas! Jom join sama-sama.

16 comments

  1. alamak! sempat lagi ke nak join ni?

    ReplyDelete
  2. Goodluck, Yura! Tak dapat dinafikan lipstick Bourjois memang cantik, menarik, tertarik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann. Wah Yura mmg teringin nak cuba tapi xde rezeki lg huhu. TQ syaza.

      Delete
  3. Goodluckkkk hihih nk joing gak la heee

    ReplyDelete
  4. singgah bw dr GA yg sama. jemput lawat blog saya ye

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    goodluck ye sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. Semoga awak pun berjaya ya ^^

      Delete
  5. PG singgah dari segmen yang sama.
    All the best awak :)

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  8. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  9. Tahniah awak :)
    Wishlist menjadi kenyataan kan :D

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')