Jubah MAJDA EL SAJIDA


JUBAH IKAT TEPI, SIAPPPP!!!" Hehe. Apo kobondo pulak jubah ikat tepi ni? Ingat air sirap limau ke nak ikat tepi bagai? 
Haaa, meh kami nak perkenalkan JUBAH MAJDA EL SAJIDA, jubah plain pertama keluaran kami! Plain bukan sebarang plain ye. Ni namanya plain ikat tepi. Hehe. Kami tahu, walaupun banyak design jubah zaman sekarang, jubah plain jugak yang menjadi idaman hati anda, ye dak? Sebab bila plain, akan nampak lebih elegant & paling best sebab tak payah susah-susah fikir jubah ni sesuai pakai kat mana. Kat mana-mana pun sesuai! Hihi. 

Jubah Majda ni style wrap, kiranya bahagian depan tu ada dua lapis, bahagian dalam & luar. So, bila jadi dua lapis macam ni, memang kain tak melekap kat badan atau kaki masa berjalan. Dihasilkan khas dalam versi labuh dan longgar opkos. Cuma perlu sarung jee, ikat riben sikit. Walaaaaaa comelll dahh 

Apa beza jubah Majda dengan jubah El Sajida yg sebelum ni? Jubah kali ni tersangatt lahh special, lagi-lagi point yang ketiga tuuuuu;

  • Material ringan & tak jarang! Apa lagi kalau bukan como crepe. Memang pilihan material jubah masa kini. Tak panas langsung. 
  • LONGGAR, tak ikut bentuk badan. Walaupun perlu diikat sikit di tepi, tetap tidak akan nampak bentuk badan, sebab saiznya besar. Kalau anda biasa pakai M, untuk Jubah Majda ni, anda dinasihatkan untuk pakai S.
  • Jubah ikat tepi namanya, sebab lepas sarung, anda ikat reben kemas-kemas, siap! (Tapi kalau anda tak suka reben, ikat mati macam biasa pon boleh. 
  • BF FRIENDLY. Hanya buka ikatan reben tu dan selak lapisan hadapan jubah. Kalau dah settle, ikat balik reben. 
  •  Ada HIDDEN ZIP kat bahagian tangan tu. Mudah untuk anda mengambil wuduk atau untuk sinsing lengan bersilat kat dapur. 
  • Ada butang bahagian dalam untuk sangkut lapisan depan jubah dengan base jubah. Supaya masa jalan tu takdelah bersepah sampai susah nak melangkah.

Ada 5 pilihan warna yang hottttt!! Warna basic iaitu hitam, kelabu, coklat, kemudian ada dua warna pastel iaitu pink & biru cair. Memang mengancam sanubari, terasa nak dapatkan semua warna je kan? Hehe.

Jubah Majda ni harga asal RM150 tau. Tapi sempena Sale Bos Pergi Haji ni, kami bagi harga special punya!!!! Hanya RM129 sehelai! 

Nak lagi murah? Beli mana-mana produk kami 3 helai dan dapatkan 10% less atau beli mana-mana produk kami 5 helai dan dapatkan 20% less!! 

Boleh follow ig >> @azzahracollection35 untuk lihat warna-warna yang available. Ada macam-macam jenis pakaian muslimah dari atas sampai ke bawah ada jual di ig ni tau! Dan sekarang ni ada SALE BOSS PERGI HAJI untuk beberapa produk tau. Jom grab sekarang!! Tamat je SALE ni nanti harga akan kembali ke asal tau. Yang paling penting ajak kawan-kawan beli sekali tau! Beli banyak dapat lagiiii murah! Nak order? Boleh whatsapp 0193458846.

Jubah ni limited edition ya. Sempena Raya Haji sahaja. Selamat bershopping!!

2 comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')