Mini Giveaway by Mya & Fana


Salam semua. Nampak tak, Yura tengok banner lawa je terus Yura join haha. Banner bunga-bunga warana pastel ni memang kegemaran Yura sebab nak bagi kena dengan theme blog. Bukan main kan. 

Hadiah yang ditawarkan RM 10. Memandangkan duit bank pun sudah semakin susut, terasa macam Yura patut join giveaway ini. Nak join? Klik sahaja banner di atas. Tamat 21 Oktober!

7 comments

  1. goodluck awak! Thanks ye sebab follow blog :D

    ReplyDelete
  2. eh ada ga. kbtln kt blog saya pun ada?

    nak join?

    jomla jomla jomla...hehehe

    anyway, yura, sdp la nama tu

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama.

    http://misspurple17.blogspot.com/2016/10/mini-giveaway-by-mya-fana.html

    ReplyDelete
  4. good luck dari segmen yang sama ;D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/mini-giveaway-by-mya-fana-21102016.html

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')