Terima Kasih untuk 100 000 pageviews


Assalamualaikum semua. Yura berbesar hati ingin mengucapkan terima kasih kepada para pembaca blog Nakahime yang kini telah pun mencecah 100,000 pageviews. Walaupun blog Yura agak jarang update sebab sekarang sibuk belajar, masih ada lagi yang sudi melawat blog Yura.

Yura juga ingin memohon maaf jika ada pendedahan aurat , penggunaan kata-kata yang menyinggung perasaan pembaca dan semua yang buruk mengenai blog Yura ini. Maafkan Yura. Anda boleh email Yura jika ada mengambil hak anda tanpa meletakkan kredit.

Sebagai penghargaan kepada pembaca semua, Yura akan membuat 10 review blog percuma setiap minggu dan diletakkan sebagai bloglist. 10 pelawat pilihan yang komen entri ini akan menjadi pilihan Yura. Buat pengetahuan semua, Yura tak pernah lagi ada bloglist. 

Terima kasih kepada yang support Yura selama ini. Terima kasih juga yang sudi menyinggah blog Yura. Terima kasih! Yura tunggu komen dari awak ya.



6 comments

  1. Congrats on your 100k pageviews. InshaaAllah lepas ni 1 million pageviews pulak 😊

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh! Tahniah Yura! Banyak tue pageviews :) Siqah rasa siqah baru je follow Yura dan cenggini prestasi blog. Keep blogging Yura :)

    Good luck in your study :)

    ReplyDelete
  3. tahniah yura!
    selalu singgah sini baca entry yura
    sebab suka dengan template blog yura!

    nak jadi bloglist yura plese hehe

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')