# 2 Giveaway Chocolate + Pencarian Bloglist


Giveway lagi! Giveway yang berbeza Yura join kali ini kerana hadiah yang ditawarkan adalah kegemaran Yura sejak azali lagi. Ya! Ianya chocolate. Bukan chocolate biasa tetapi chocolate berjenama Fin Carré.

Doa Terbaik Selepas Solat


Assalamualaikum. Hari ini Yura nak kongsikan salah satu doa yang dapat perkongsian di Facebook sebanyak 43,000 lebih oleh Shahaime Hai Abdullah. Doa itu telah dikhususkan untuk bulan Ramadhan. Namun begitu Yura dapati doa ini memang boleh kita guna untuk kegunaan harian kita.

Download Filter Untuk Gambar : Dark Blue


Assalamualaikum semua! Pernah tak terfikir macam mana orang dekat Tumblr,Instagram,Twitter buat gambar cantik-cantik ye? Filter apa diorang guna?

Kalau semalam Yura kongsikan kepada follower filter Bright Red . Jadi untuk hari ini Yura nak kongsikan lagi filter Dark Blue by Anninha untuk semua. Best nya filter ini sebab kita tak perlu nak edit-edit, anda cuma perlu gunakan balik sahaja folder yang anda dah download nanti.

Macam mana tu? Sini Yura ajar anda.

Download Filter Untuk Gambar : Bright Red


Hi Assalamualaikum. So hari ni Yura nak share something yang best untuk follower Yura. Filter macam dalam gambar di atas. Nampak sangat unik kalau dilihat perbandingan sebelum dan selepas. Berita baik untuk instagramers yang suka kan keunikan dalam feed instagram anda.

Caranya sangat mudah. Yura cuma beri kan filter untuk anda. Anda hanya perlu men-downloadnya sahaja! Macam mana tu? Sini Yura ajar ^^

Giveway Sakan By Eyqin And Ecah


Assalamualaikum . Jemput join GA SAKAN ni . Dibuat julung-julung kali okay guys ? Hahaha . GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September .