GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT


Salam alaik semua! Ha! Cool kan banner giveaway yang Yura join kali ini. Hadiah yang ditawarkan best tau. Memang menangis lah kalau tak menang haha. Tak apalah, belum cuba belum tahu, Ada rezeki insyaAllah menang.

Tutorial : Autumn Leaves Widget


Tahukah anda sekarang ni di Korea sedang musim luruh. Blog anda sekarang musim apa? Kali ni Yura nak ajar cara nak letak autumn leaves jatuh berguguran dalam blog seolah-olah musim luruh.

Oval Brushes Murah Tapi Best


Review oval brushes pula kita kali ini. Baru nak berjinak-jinak dengan beauty blender, datang pula trend baru sekarang iaitu oval brush! Selalu Yura tengok dekat YouTube, ramai yang rajin guna untuk blend foundation , macam best pula. Yura punya beauty blender pun macam dah nazak pula, jadi Yura pun beli lah. Yura beli yang murah je, since Yura pun bukan hebat sangat make up2 ni.

Mini Giveaway by Mya & Fana


Salam semua. Nampak tak, Yura tengok banner lawa je terus Yura join haha. Banner bunga-bunga warana pastel ni memang kegemaran Yura sebab nak bagi kena dengan theme blog. Bukan main kan. 

Jom Tambah Follower Bersama #jmbelog


Salam semua. Jom tambah follower bersama-sama. Klik banner di atas untuk join ye. Tamat pada 15 Oktober.
Follower blog Yura sekarang #1263.

Movie Apa Yang Anda Tonton Banyak Kali


Salam semua. Apa khabar?. Lama dah Yura tak update post lepas dah masuk sem baru ni. Makin busy rasanya. Ok terus rujuk kepada tajuk, Yura terfikir nak anda kongsikan "Movie Apa Yang Anda Tonton Banyak Kali"?.