Beli Produk Korean Beauty boleh jimat untuk barang hantaran kahwin!


Assalamualaikum semua. Apa khabar? Hari ni Yura nak cerita pasal kahwin! Lagi-lagi cuti sekolah yang dah nak dekat ni pasti banyak jemputan majlis perkahwinan. Siapa tak suka kahwin. Tapi ada satu perkara yang buat kita serabut iaitu nak beli barang hantaran. Nak beli, nak pilih lagi. Perlu ada masa yang lama. Itu belum lagi cerita mengenai duit minyak. Nak cari kedai yang sesuai dengan citarasa lagi. Sabar sahaja encik suami kita melayan karenah bakal isteri.



Mari kita fokus pula pada barang hantaran. Wah! Terlalu banyak benda yang boleh dibeli. Barang hantaran perlulah ikut citarasa pasangan masing-masing. Ada yang mahu mengikut peredaran zaman, ada pula yang mahu mengikut adat turun temurun. Jika tanya pada Yura sendiri, sudah pastinya Yura mengikut peredaran zaman.




Tahukah anda, produk Korean Beauty sekarang sangat diminati ramai terutamanya dikalangan wanita termasuk Yura. Jadi, tak hairanlah jika Korean Beauty menjadi salah satu daripada barang hantran kahwin. Produk Korean Beauty lebih digemari berbanding jenama negara-negara lain kerana Korean Beauty lebih senonim dengan kulit wanita Asia. Namun begitu, bukan mudah untuk mendapatkan Korean Beauty yang asli.



Macam mana caranya untuk mencari produk yang asli? Mudah sahaja. Semuanya ada di ezbuy.my. Di sini mereka menawarkan bermacam-macam jenis produk termasuk produk Korean Beauty yang 'authentic'. Tak perlu susah-susah ke kedai. Semuanya di hujung jari. Harganya pula, wah lebih murah dari biasa!



Antara produk Korean Beauty yang menjadi pilihan seperti jenama Etude House, Innisfree, Tony Moly, Laneige, Skin Food, IOPE dan bermacam-macam lagi jenama termuka. Yang paling penting ianya bukan produk 'fake'. Tak percaya? Anda boleh pergi sendiri ke ezbuy.my dan lihatlah sendiri.




Selain daripada boleh dapatkan produk Korean Beauty, anda juga boleh dapatkan bahan-bahan dekorasi untuk hari bahagia anda nanti. Contohnya seperti dekorasi untuk Photo Booth, Chocolate Booth Dessert dan Sweet Booth.



Apa yang paling penting bukanlah hantaran semata-mata. Yang penting kebahagiaan kita semasa berkahwin. Kata orang sekali seumur hidup. Kebahagiaan bukan terletak pada nilai sesuatu hantaran tapi daripada hati kita sendiri. Yura cuma kongsikan alternatif untuk mencari hantaran secara atas talian. Yelah, zaman sekarang semua online kan.



Nak dapatkan barang-barang kat mana? Mestilah di ezbuy.my. Tak perlu start motor dan kereta. Klik sahaja dan barang sampai ke rumah anda. Sekian sahaja dari Yura. Selamat Pengantin Baru untuk mereka yang bakal mendirikan rumah tangga.

Kalau korang nak cari barang lain selain dari hantaran seperti veil murah pun ada, dengan harga yang jauh lebih berbaloi. Korang boleh visit ezbuy.my dan yang bestnya sekarang ni tengah ada promosi!

Khas buat pembaca Blog Nakahime! SIGN UP di sini untuk dapatkan shopping voucher RM 15 !

6 comments

  1. Terima kasihhhh sebab kenalkan, memang duk cari ni, heheh.

    ReplyDelete
  2. Sama-sama @Noor Maizan. Jangan lupa klik link utk redeem voucher tau!

    ReplyDelete
  3. wahhh.. tengok je pun dah rambang mata.. apa lagi nak memilih nanti ^^


    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann, jangan lupa sign up utk dapatkan voucher !

      Delete
  4. memang kbeauty product nie menjadi trend zaman sekarang kan. semuanya comel2 belaka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann. Yura pun suka gila kadang2 beli bukan sebab perlu pun tapi sebab comel :'D

      Delete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')