ToolTips: Notification Unread Comment


Assalamualaikum semua. Seperti yang semua tahu Blogger dah pun tukar appearance and mungkin yang baru buka tu masih blur-blur. Mana tak blur, buka-buka je keluar our own post! Alah tak best nya. Sebab tak macam dulu.

Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih

As-Salam


Resepi Ramadan : Oat Dark Chocolate Banana Muffin


Assalamualaikum semua. Kali ini Yura nak kongsi resepi lagi. Yang pasti resepi yang Yura buat semuanya senang ngat ngat. Ok nanti jadi macam kat atas. Macam biasa Yura tak guna tepung. Yura pakai oat, so lepas makan satu je dah kenyang. Jom tengok bahan-bahanya.

Resepi Ramadhan : Gluten-Free Lemon Bread


Assalamualaikum semua! Yura kembali lagi setelah sekian lama berhempas-pulas (lah sangat) dengan belajar. Tak sempat nak update post. Insya-Allah, Yura akan update posting-posting baru dalam slider. Mesti bosan tengok gambar yang sama kan haha. I feel you.

Jadi hari ini Yura nak share kan satu resepi yang Yura buat pada 1 Ramadhan. MasyaAllah, ini lah kali pertama Yura baking tanpa rasa penat. Sebab apa? Sebab ianya mudah sangat! Tak perlu nak leceh-leceh nak sental itu ini. Apa rahsianya?