Gift Review Percuma dari Nakahime dibuka!


Assalamualaikum semua.  Di sini Yura ingin memberi berita gembira di mana Yura membuka Gift Review secara percuma untuk semua orang.

UPDATED!! Mohon isi borang dibawah untuk pertanyaan. 


Gift review tu macam mana ye?
Gift review itu di mana anda berpeluang menggunakan laman Nakahime sebagai satu platform untuk mempromosikan atau memperkenalkan produk atau barang jualan korang. Di mana anda cuma perlu menghantarkan any barang * kepada Yura. Yura akan up kan post Yura sendiri di sini.

Kenapa perlu hantar barang?
Barang perlu dihantar supaya Yura boleh mengambil gambar barangan anda dan jangan risau , gambar tanpa kredit akan diberikan kepada anda. InsyaAllah di ambil secara professional. Juka menepati tema  blog Nakahime. Selain itu, barang anda akan di review secara telus oleh Yura, atau anda sendiri boleh berikan ayat anda jika anda mahu.

Apa yang percumanya?
Percuma di mana servis menggunakan platform blog Nakahime tidak mengenakan sebarang caj. Barang yg dihantar tiada nilai minimum yang Yura letakkan. Hantar apa sahaja seikhlas anda. Bonus dapat gambar dari Yura!

Apa yang saya dapat?
Blog Nakahime dilawat oleh pembaca setiap hari, insyaAllah dapat membantu mempromosikan barang anda. Selain daripada itu, barang anda kan dapat memasuki Google Search Engine. Bayangkan orang google produk, produk anda yang berada di carian yang pertama.

Bagaimana untuk saya join ?
Hantarkan butiran anda dan produk yang anda ingin review beserta laman social yang lain untuk saya masukkan dalam entry. Atau boleh juga untuk bertanyakan persoalan yang lain jika ada.


Powered by 123ContactForm | Report abuse

8 comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')