Segar Tanpa Bau Badan Dengan Deodorant Magic Blue. Siyestaktipu!



Salam semua, hai semua hari ini Yura nak review deodorant best giler tak tau nak kata. Best sangat tu macam mana? Ok mai sini Yura nak cerita. Pernah dengar tak Magic Blue ? Magic Blue ni famous tau . Ok kepada siapa yang tak pernah dengar, jom Yura perjelaskan.


Yura cuba satu semburan dan pada masa tu pukul 2 petang. Nak pergi kenduri, memang Yura tau akan berpeluh. Kenduri pula dekat bawah khemah. Tapi guess what, tak berpeluh langsung uolls.

Ni tak tipu. Kalau tak berpeluh mcam mana nak berbau kan. Selalu Yura pakai deodorant biasa memang wangi tapi terasa lah liquid tu. Tak delah kering sepenuhnya. Tapi Magic Blue did it well. Memang magic baqhang!


Magic Blue ni diperbuat daripada apa sampai power mcm tu? Bahan kimia bahaya ke? Sebelum Yura pakai Yura buat research dahulu sebab kulit Yura ni super sensitif. Takut nak cuba mula-mula. Tapi lepas baca ingredients dia, alhamdulillah lepas cuba tu memang tak ada apa-apa kesan sampingan.

Kandungannya terdiri daripada : Mineral Tawas, Air Mawar, Herba Terpilih dan Air Suling.

Herba terpilih semestinya organic tau. Bukan bahan kimia berbahaya. Lagi satu apa yang Yura suka pasal Magic Blue ni sebab ianya kecik and senang nak bawa. Dah lah kecik, ringan senang nak masuk bag. 


Overall Yura bagi 5 stars sebab berkesan! Yes berkesan bukan kata-kata kosong. Ewah! Bukan apa sebab produk macam ni sangat rare. Mohon beli lah kalau korang ada masalah armpit senang berpeluh, berbau atau kulit sensitif. Ini lah jawapan kepada masalah korang.


Magic Blue juga diiktiraf tau. Jadi jangan takut-takut nak cuba. Yura dah cuba, korang bila lagi kan?Magic Blue ni tak kan diberi nama Magic kalau kesannya tak best. Haha gituh!

Mungkin ada yang nak tau , kat mana Yura dapat Magic Blue ni? Mana nak cari trusted seller ? Yang boleh dipercayai? Servis pantas, hari ini order , esok lusa dah sampai depan rumah? Mana nak cari?

Ok jangan risau, Yura suggest kan korang order dekat Kak Muniey.

Boleh contact ikut FB Kak Muniey kat sini atau boleh whatsapp Kak Muniey 012-983 4312

Sampai di situ sahaja coretan Yura kali ni. Nantikan entri review Yura yang seterusnya okeyh! Wassalam.

4 comments

  1. Menarik.. Comei juga botolnya...

    ReplyDelete
  2. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema. TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')