ToolTips : Cara Log Out Account Email Dalam Device Lain


Hai assalamualaikum. Hari ni Yura nak bagi tooltips baru untuk korang since situasi seperti ini pernah terjadi pada sahabat Yura. Situasi seperti apa tu?

Situasi di mana kita pernah log in account di dalam device lain seperti di computer lab, library atau cyber cafe dan kita terrrrlupa untuk sign out. Lebih parah lagi jika anda terlupa untuk untick "remember me".

Salam 2017 daripada NAKAHIME


Assalamualaikum readers! Salam 2017. Yura nak mintak maaf sebab dah lama sangat rasanya tak update blog, disebabkan perlu beri komitmen yang cukup tinggi semester ini. Credit hour semester ni agak banyak tak seperti semester sebelumnya.