Blog Nakahime 2018 Kini Berwajah Baru

Wednesday, January 03, 2018




Assalamualaikum. Wah dah lama Yura tak berblog. Nak tunggu mood blog tu tiba samalah macam jodoh yang tak berkunjug tiba.

Kalau dulu konsep blog Yura lebih kepada tutorial, freebies ,cara nak cantikkan blog. Kali ni Yura tukar konsep pula. Yura nak fokus kepada review konsep. Macam-macam Yura nak kongsikan. Sebab sekarang zaman tak seperti dulu. Orang sudah jarang berblog. Ramai yang buka blog ada tujuan seperti untuk baca review tempat, makanan dan sebagainya. 

Tema blog yang minimalist dan yang penting responsive sesuai untuk view dalam desktop kecil macam smartphone korang-korang tu. Ok tu je. 2018 here we go!

9 comments

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')

Latest Instagrams

© Nakahime. Design by Syifha Mahazan.