Cafe Bertema Unicorn Untuk Peminat Merah Jambu di La Fleur X Uniqorn

Tuesday, July 07, 2020



Hai semua. Siapa peminat Pink atau merah jambu tu mesti suka tempat ni. Cafe ni bernama La Fleur X Uniqorn. Berbelit kan nak sebut tapi senang kata ni adalah salah satu cafe unicorn yang terletak di Sunway Geo. 

Sunway Geo bukan setakat ada cafe unicorn tau, Cafe 2D pun ada. Boleh check out dekat previous post Yura.


Dari luar pun uolls mesti excited gila tengok kedai ni. Serious cantik sangattt!



Kalau nak tahu cafe ni menyediakan dessert dan beberapa jenis milk shake and coffee tau. Kalau datang sini selain rambang mata dengan decoration pink-pink nya tu, boleh la try dengan member2 atau anak2 makanan yg diorang sediakan.



Benda yang paling best nya ialah kalau beli drinks dia dapat sekali Unicorn Cup holder dia. Comel gilaa. Boleh bawak balik tau. 



Yura recommend dekat siapa-siapa yang nak sambut birthday atau untuk ootd feeling2 unicorn sebab ada baju unicorn disediakan, boleh la datang sini. Jangan lupa upload dekat Instagram lepas dah bergambar tu.

Sedikit gambaran interior dalam La Fleur X Uniqorn ni!
@nakahime.blog

Unicorn cafe at La Fleur X Uniqorn ni sumpah cantik sangat. Dessert cafe yang berkonsepkan merah jambu. ##nakahimereview ##nakahimeplace ##unicorncafe

♬ original sound - Harith Zazman
Jangan lupa untuk follow TikTok Nakahime Blog untuk lebih banyak tempat menarik!

1 comment

Awak mehla komen? satu komen pun jadilah :')